LIDMAATSCHAP

Iedereen kan lid worden van onze gezellige vereniging. Tafeltennis kan van jong tot oud worden gespeeld, en het risico op blessures is erg klein. De kosten zijn relatief laag en er zijn twee speelavonden waarop je kunt komen tafeltennissen.

 

We beschikken over 9 professionele Tibhar tafels en een prachtige, goed verlichte zaal. De perfecte omstandigheden voor een spannende pot tafeltennis!

 

De eerste maand is gratis, een batje kun je dan bij ons lenen. Als je er na deze maand voor kiest om lid te worden, verwachten we wel dat je een eigen batje aanschaft. Iedereen kan zo binnenlopen op maandag-, woensdag- en donderdagavond vanaf 20:00 (kijk voor de zekerheid even in de agenda). Meestal kun je meteen meespelen, sportkleding (niet wit) inclusief sportschoenen met zolen die niet afgeven is dan wel een vereiste. Eerst een keer komen kijken onder het genot van een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. 

 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ttaz.nl of via het contactformulier 

 

Kosten lidmaatschap per jaar (van augustus t/m juni, in de zomer is de zaal gesloten) 

Recreatief lid (vanaf 18 jaar)                        € 140,= 

Competitie gerechtigd lid (vanaf 18 jaar)    € 190,=

Indien je tijdens het seizoen lid wordt, wordt de contributie naar ratio in rekening gebracht

 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ttaz.nl, via het onderstaande contactformulier of bel met onze voorzitter Rob de Boer via 06 - 20357309

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.