Competitie

Sinds het ontstaan van de vereniging in 1955 nemen wij deel aan de competitie van de Nederlandse Tafeltennisbond. De thuiswedstrijden worden op maandag- of donderdagavond gespeeld bij ons in de zaal.

 

Duo competitie

In deze competitie wordt er op een wedstrijdavond vijf wedstrijden gespeeld. Anders dan de naam suggereert speel je niet elke wedstrijd als duo. Een wedstrijdavond bestaat uit vier enkel spellen en één dubbelspel. In totaal zijn er dus vijf wedstrijden op een avond. Een team kan zich, voor aanvang van de competitie, met minimaal twee spelers en maximaal vijf inschrijven. Het voordeel ten opzichte van de reguliere competitie is dat de speelavond eerder is afgelopen.

 

Reguliere competitie

In deze competitie wordt er op een wedstrijdavond tien wedstrijden gespeeld. Een wedstrijdavond bestaat uit negen enkel spellen en één dubbelspel. In totaal zijn er dus tien wedstrijden op een avond. Een team kan zich, voor aanvang van de competitie, met minimaal twee spelers en maximaal zes inschrijven.

 

Harry Feenstra Beker

Elk jaar wordt er naast de reguliere en de duocompetitie een bekertoernooi gehouden. Deze wordt gespeeld in de weken buiten de speelweken van de andere competities om. 

 

Onofficiële competitie

Samen met TTV Castricum en TTV Rapidity Beverwijk organiseren wij een onderlinge competitie gericht op beginnende spelers. De spelers strijden hier voor de glorieuze eer.